terug naar KFDA.be
virtual theater
stream of thoughts

VIRTUAL THEATER

Welkom in ons virtuele theater. Vanaf hier heb je toegang tot de livestreamings waarvoor je kaartjes hebt gekocht, en tot alle online lezingen die gratis toegankelijk zijn.

Volgend live optreden

11.05, 21:00

Kornél Mundruczó & Kata Wéber / TR Warszawa Warschau / Boedapest
Pieces of a woman

theater

Kunnen we weerstand bieden tegen schuldgevoelens? Kata Wéber schreef een gevoelsmatige en scherpe tekst. Samen met theatermaker Kornél Mundruczó verwelkomt ze ons in een familiehuis, bewoond door een uitzonderlijke groep Poolse acteurs en actrices.

STREAM OF THOUGHTS

Stream of Thoughts is een programma met ontmoetingen die online plaatsvinden. Voor deze livestreams ontvangen we verschillende spraakmakende gasten, die concepten en onderwerpen als samenhorigheid, kolonialisme, (r)evolutie, overdracht en besmetting zullen aansnijden.

Volgende gesprek

13.05, 17:00

Pélagie Gbaguidi & Lisette Lagnado

In gesprek met curator en schrijfster Lisette Lagnado analyseert kunstenares Pélagie Gbaguidi de thema’s ruilhandel en uitwisseling die centraal staan in het artistieke project Zone de Troc II.

Vorige gesprekken

09.05, 15:00

Chassol & Saskia De Ville

Bij de opening van Stream of Thoughts zal muzikant en componist Chassol met musicologe en journaliste Saskia De Ville praten over het creatieve proces van Chou.

09.05, 17:00

Korakrit Arunanondchai & Diana Campbell Betancourt

Audiovisuele Thaise kunstenaar Korakrit Arunanondchai, die momenteel No History in a Room Filled with People with Funny Names 5 presenteert in Les Brigittines, neemt ons een uur lang mee langs screenings van een selectie van zijn werk.

 
vlaanderen
fwb
Cultuur brussel
regionbxl
bxl la ville
Loterie
Loterie
francophones
visitbrussels
Villo
Bruzz
demorgen
lesinrockuptibles
Klara
Medor
le soir
la premiere
musiq3